Článek

Jak používat novou funkci Instagramu „Blízcí přátelé“

top-leaderboard-limit '>

Pokud jste v posledních několika dnech otevřeli Instagram, možná jste si všimli nové funkce, která na první pohled vypadá docela znepokojivě: Instagram vám říká, že nemáte žádné přátele. Nebo alespoň žádní „blízcí přátelé“. Sociální aplikace zavedla novou funkci - váš seznam „blízkých přátel“ - která vám umožňuje sdílet své příběhy na Instagramu s vybranou skupinou lidí najednou, místo aby je rozdávala všem svým následovníkům nebo je posílala každému jeden po druhém.

cukrárna pojmenovaná po rodinném koni jejího vynálezce

Proč se obtěžovat? Jak zdůrazňuje Lifehacker, seznam vám umožní projít hranici mezi tím, že váš Instagram bude zcela soukromý, a tím, že celý svět uvidí ten příběh o tom, že pijete víno bez kalhot vedle své kočky.

Jak tedy přidat své bestie do seznamu blízkých přátel a jak s nimi vlastně sdílet obrázky?

Vyhledejte přátele, které si přidáte do svého seznamu, nebo použijte funkci doporučených profilů Instagramu. Screenshot, Instagram

Přidání do vašeho seznamu blízkých přátel je docela snadné. Pokud přejdete do svého profilu, můžete kliknout na pravý horní roh obrazovky a posunout se dolů na možnost blízkých přátel. Jakmile se dostanete na stránku blízkých přátel, můžete vyhledávat uživatele, které chcete přidat. Instagram také navrhne lidem, aby vás přidali do seznamu na základě lidí, kterým jste v poslední době zaslali zprávu. Nebojte se, pokud někoho přidáte omylem. Nebudou upozorněni, že jste je přidali na svůj seznam. Chcete-li se jich zbavit, stačí kliknout na „odebrat“.

skvělá slova, která začínají u

Nyní je čas sdílet fotografii. Přejděte nahoru do levého horního rohu zdroje nebo přejeďte doleva a začněte nový příběh. Jakmile máte video nebo obrázek ke sdílení, kliknutím na zelenou hvězdičku v dolní části obrazovky jej odešlete do seznamu blízkých přátel.



Jak se váš instagramový příběh objeví vašim blízkým přátelům Shaunacy Ferro, Instagram

Svůj příběh uvidíte ve svém zdroji, stejně jako lidé na vašem seznamu, ale vaši obecní sledovatelé ne. Příběh bude mít v horní části zelené tlačítko „blízcí přátelé“, abyste věděli, že nejde o veřejný obraz. Příjemci uvidí stejnou značku, takže budou vědět, že je to jen pro jejich oči. (A že je máte rádi natolik, že je můžete umístit na svůj seznam.) Pokud chcete svůj seznam upravit a přidat nebo odebrat uživatele, můžete klepnutím na zelené tlačítko ve svém příběhu přejít přímo na svůj seznam.

Mnoho hardcore uživatelů Instagramu již má účty „Finsta“, které sdílí pouze se svými blízkými přáteli, a udržuje tak úplně jiný účet pro veřejnou spotřebu. Nyní Instagram tuto myšlenku právě zapracovává do funkce ve své sekci Příběhy, která uživatelům umožňuje omezit dosah jejich obrázků, aniž by museli procházet potížemi s přeskakováním z jednoho účtu na druhý.

[h / t Lifehacker]

rozdíl mezi lodí a lodí