Čistá Hodnota

Kolik je Albert Joseph Brown a.k.a Al B Sure! 'S Net Worth? Zjistěte také informace o jeho kariéře, cenách a úspěších



Al B Sure je americký rozhlasový host, umělec nahrávky a herec, který je také trojnásobným americkým producentem gramofonových desek Grammy. Přestože všichni známe umělce jménem Al B Sure, jeho skutečné i plné jméno je Albert Joseph Brown III. Většina lidí má rád Al, protože jeho písně mají nějaký hluboký význam a dopad, s nimiž se mohou snadno spojit.

Obsah:

  • 1 Co je to Al B Jistě! Čistá hodnota?
  • Kariéra 2 Al B Sure!
  • 3 Filmografie
  • 4 Vzdělávání
  • 5 ocenění a úspěchů
  • 6 Al B Sure's Quick Facts

Co je Al B Jistě! Čistá hodnota?

Al B Jistě! je dvojnásobný Grammy americký R&B nahrávací řemeslník, který má nashromážděné čisté jmění kolem 4 miliony dolarů což zahrnuje jeho vlastnosti. Do svého bankovního účtu také přidává určité množství peněz z potvrzení, reklam, značek a mnoha dalších.

Titulek: Al B Jistě! s autem

Al si za svůj plat vydělal velké množství peněz. V médiích však jeho plat stále chybí. Vlastní krásné auto a dům, ale jejich informace nejsou momentálně k dispozici. V současné době by mohl žít bohatým a luxusním bohatým životním stylem.



Čistá hodnota v roce 2019 4 miliony dolarů
Čistá hodnota v roce 2018 Probíhá kontrola
Roční plat V recenzi
Zdroj příjmů jako Zpěvák, rozhlasový hostitel a bývalý výkonný záznam

Kariéra Al B Sure!

Al B Jistě! byl hvězdný fotbalový quarterback na Mount Vernon High School ve Spojených státech. Odmítl však atletické stipendium na univerzitě v Iowě, aby se věnoval hudební kariéře. V roce 1987 Quincy Jones vybral Al jako prvního vítěze vyhledávání talentů Sony Innovators. Poté pokračoval v práci s Jonesem na několika projektech, zejména na platinovém singlu, Tajná zahrada (Sweet Seduction Suite) z alba Jones s dvojitou platinou Zpět na blok.

mishqah parthiephal age

Na této nahrávce byl Al jedním z kvartetů Barry White, The DeBarge, a James Ingram. Jeho debutové album z roku 1988 V efektovém režimu prodal se za více než 2 miliony kopií a na sedm rovných týdnů překonal graf Billboard R&B. Zahrnoval singl Nite and Day, který překonal R&B graf a dosáhl č. 7 na Billboard Hot 100.


Titulek: Al B. Sure !, americký umělec pro nahrávání

Jako spisovatel a producent představil Albert hudební koncerty, včetně platinových aktů Jodeci a teen R&B umělec Tevin Campbell, stejně jako Faith Evans, Dave Hollister, Pouzdro, a Usher. V roce 2009 podepsal smlouvu s Hidden Beach Recordings. Jeho první singl pro label byl I Love It (Papi Aye, Aye, Aye), který vstoupil do hitparády Radio & Records Urban AC na čísle 33. Album Honey, I'm Home bylo vydáno 23. června 2009 .

Filmografie

Film / televizní pořady Rok Charakter Ředitel
Příběh nové edice 2017 Albert Brown Chris Robinson
Sandy Wexler 2017 Posudek (jako Al B. Jistě) Steven Brill
Peep Game 2010 John Cowan Ben Lee Foster
Aloha: The Paige Hurd Show 2010 Hostitel rádia
The Hit (876 775 USD Pokladna) 2007 Milý chlapík Stephen Frears
Černí muži odhalení 2007 Al B. Jasně!
MTV Jams 1996 Al B. Jasně! (1996)
Soukromé časy 1991 -
Párty stroj s Nia Peeples 1991 Al B. Jasně! Nia Peeples
Téměř tam! 1988 Al B. Jasně! Dan Rybicky a Aaron Wickenden
Soul Train 1971 Host Don Cornelius

Vzdělávání

AI B Jistě! studoval na Mount Vernon High School v New Yorku, kde hrál jako fotbalový quarterback. AI B získala atletické stipendium na University of Iowa, ale odmítla ho, aby se věnovala hudební kariéře.


Ocenění a úspěchy

Al B Jistě! získal řadu nominací Grammy a American Music Award (AMA) a získal cenu AMA za nejlepšího nového umělce R&B. Al také získal několik nominací Soul Train Award a získal cenu za nejlepšího nového umělce.

Titulek: Al B. Jistě! 16. výroční ceny American Music Awards

Kromě toho Al získal několik New York Music Awards. Kromě těchto, jeho 1-900 telefonní linka byla třetí v generování výnosů, následovat ty pro nové děti na bloku a Run-D.M.C.

Rychlá fakta Al B Sure

  • Al B Jistě! se narodil jako Albert Joseph Brown III 4. června 1968 v Bostonu v Massachusetts ve Spojených státech amerických.
  • Od roku 2019 je mu 51 let a jeho znamení narození je Blíženci.
  • On je synem Cassandra Brownová (matka) a Albert Brown(otec).
  • Al studoval na Mount Vernon High School v New Yorku, kde byl hvězdným fotbalovým quarterbackem.
  • Al má americkou národnost a patří k afroameričanům.
  • Je také trojnásobným americkým producentem gramofonových desek Grammy.
  • Al má odhadované čisté jmění kolem 4 milionů dolarů.
  • Má tři syny: Quincy Brown, Albert Brown IV a Devin Brown.
  • Stojí ve výšce 5 stop 7 palců a jeho tělesná hmotnost je kolem 70 kg.
  • Al je aktivní na některých platformách sociálních médií, jako je Instagram a Twitter.
<